Aeratoare pentru piscină SpaO2 - Set de 2, 1-1/2” FIP/MIP, adâncime MAX 19,7”
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aeratoare pentru piscină SpaO2 - Set de 2, 1-1/2” FIP/MIP, adâncime MAX 19,7”

Aeratoare pentru piscină SpaO2 - Set de 2, 1-1/2” FIP/MIP, adâncime MAX 19,7”

Dupa comanda veti fi contactat telefonic de un reprezentant oferte-piscine.ro pentru confirmare.

226,89 Lei (cu TVA) 226,89 Lei (fără TVA)

TRANSPORT GRATUIT  la comenzi peste suma de  500 Lei in limita a 15Kg.

Despre acest articol:

VĂ RUGĂM VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE A COMANDA: Se potrivește cu jeturi de retur pentru piscine cu filet de 1-1/2” .Aeratoarele sunt fabricate folosind procesul de turnare prin injecție ABS, pentru o calitate mai bună și durabilitate a produsului.

NU ESTE NECESARĂ POMPĂ SUPLIMENTARĂ: alimentat de presiunea jetului de apă din circuitul piscinei. Ușor de instalat, prin înșurubare în refulare. Vă rugăm să nu uitați să închideți sau să reduceți retururile fără aeratoare, în caz contrar, presiunea apei va fi prea scăzută pentru ca aeratoarele să funcționeze.

AERATORUL SPAO2 INFUZEAZA OXIGEN în apă. Aerarea va crește rata de eliberare a CO2. Pe măsură ce dioxidul de carbon eliberează gaze, pH-ul crește fără a modifica alcalinitatea totală.

CEA MAI BUNĂ APĂ DE PISCINĂ PE CARE AȚI AVUT-O. Apă tulbure? Aerarea va lega Ca și alte minerale în particule mai mari, ușor reținute de filtru și oxidează particulele de Fe și Mg, îmbunătățind claritatea apei. APA CRISTALINA, mai putin miros de clor, nu mai sunt ochi iritati dupa inot.

RĂCIRE ​​TEMPERATURA APEI PISCINĂ: Aerul rece pe care aeratoarele îl infuzează în apa piscinei în timpul nopții îi va scădea temperatura. Răcirea apei prelungește longevitatea clorului, astfel încât un Aerator vă va ajuta să utilizați mai puțin clor, economisind costurile de întreținere.

SPA O2

chat Comentarii (0)