Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate

Aceasta politica este valabila pentru site-urile web: oferte-piscine.ro, denumit in continuare site. Site-ul apartine operatorului de date MARS TEAM SRL – CUI 18354167, denumit in continuare  “Operator”.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale.

Colectam datele dvs. doar in temeiul unor obligatii legale sau:

- pentru incheierea contractului dintre dvs. si Noi sau

- pentru derularea (executarea) contractului dintre dvs. si Noi sau

- in vederea efectuarii demersurilor necesare pentru incheierea contractului dintre dvs. si noi sau

- pentru a va trimite newsletter, cu consimtamantul dvs.

Contractul dintre dvs. si Noi se incheie/deruleaza in urma cererii facuta de dvs. (fie direct la sediul nostru, fie telefonic, fie utilizand site-ul nostru).

1. Daca veti alege sa ne trimiteti o cerere de oferta prin intremediul unuia dintre site-uri, colectam numele si/sau prenumele dvs, numarul de telefon, si adresa de e-mail pentru a va raspunde la cererea dvs.

2. Daca veti alege sa incheiati un contract cu noi, vom prelucra urmatoarele date: Numele, prenumele, numarul de telefon fix/mobil, seria si numarul actului de identitate ,adresa dvs. de resedinta, adresa de livrare, etc, necesare pentru a incheia si executa contractul cu dvs.

3. In cazul in care vom subcontracta partial sau total serviciul, datele dvs. le transmitem catre subcontractorii cu care vom incheia contracte in acest sens. Datele dvs. sunt in siguranta, intrucat apelam doar la subcontractori cu sediul in UE care ne ofera garantii suficiente privind protectia datelor dvs. personale.

4.    Numai cu consimtamantul dvs. va vom trimite newsletter, continand informatii despre prodeusele/serviciile noastre.

5.    Datele dvs. se vor transmite catre autoritatile romane competente, atunci cand exista o obligatie legala in acest sens

6.    Nu transmitem datele dvs. catre tari terte sau organizatii internationale

7.    Datele pe care ni le transmiteti prin intermediul site-urilor pe care le detinem sunt prelucrate de care firma de gazduire a site-urilor, care detine spatial de stocare si serverele de e-mail. Exista contract intre Noi si firma de contabilitate, respective firma de gazduire, cu clauze clare ce includ obligatiile ambelor entitati juridice de a securiza datele personale impotriva prelucrarii lor neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale sau distrugerii.

8.    Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs., rectificarea sau stergerea lor, restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca va opuneti prelucrarii datelor dvs., nu vom putea sa va raspundem la cerere sau sa va prestam serviciul. In cazul in care optati sa primiti newsletter din partea noastra, va puteti dezabona oricand, dand click pe butonul “Unsubscribe” sau “Dezabonare” existent in fiecare mesaj trimis.

9.    Datele dvs. nu sunt transferate catre o tara terta sau o organizatie internationala

10. Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere

11. Termenul de pastrare a datelor dvs. personale este stabilit in functie de detinati lor

a.    10 ani pentru datele inscrise in facturi, conform Legii Contabilitatii

b.    Daca veti alege sa nu dati curs unei oferte primite din partea noastra, datele dvs. se vor pastra inca 3 ani, in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara in instanta

c.    Daca va retrageti consimtamantul si nu doriti sa mai primiti newseletter din partea noastra, vom inceta sa va mai transmitem mesaje, dar adresa de e-mail se va pastra inca 3 ani, in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara in instanta

Contact responsabil date cu caractet personal: vanzari@oferte-piscine.ro

Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: vanzari@oferte-piscine.ro

12. Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. 

Va multumim!